Workshops

Natuurlijke Vachtverzorging voor Honden

Beste hondenliefhebbers,

Mijn streven is om eigenaren te helpen met de juiste kennis en vaardigheden voor de vachtverzorging van hun trouwe viervoeter. Daarom vindt ik het erg leuk om workshops aan te bieden voor vachtverzorging van honden.

De workshops zijn bedoeld voor eigenaren die geïnteresseerd zijn in het leren van de juiste technieken en praktische tips om de vacht van hun honden thuis goed te kunnen verzorgen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, de workshops zijn ontworpen om je te helpen begrijpen hoe je de vacht van je hond het best kunt verzorgen, passend bij hun specifieke vachttype en behoeften.

Tijdens deze interactieve workshops zullen we diverse onderwerpen behandelen, zoals:

  1. Basiskennis van het dubbele vachttype en hun verzorgingseisen.
  2. Demonstreren van borstel- en blaas- en kamtechnieken voor effectieve vachtverzorging.
  3. Advies over het juiste gereedschap en producten voor de hond.
  4. Tips en tricks voor het omgaan met klitten en veelvoorkomende vachtproblemen.
  5. Praktische sessies waarin je zelf aan de slag kunt onder begeleiding van mijn ervaring en expertise.

Tijdens de workshops krijg je ruim de gelegenheid om vragen te stellen en waardevolle inzichten te krijgen om de vacht van je hond thuis beter te kunnen verzorgen.

Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van een van de workshops of als je meer informatie wilt ontvangen, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen de beste zorg voor je trouwe viervoeter te bieden.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen bij de workshops en om je te helpen je band met je hond te versterken door middel van Natural Touch Vachtverzorging.

Workshop Natural Touch Vachtverzorging

Tijdens deze workshop leer je de vacht op een natuurlijke manier te verzorgen. Met de juiste materialen en technieken leer je de oude vacht te verwijderen zonder de goede vacht te beschadigen. Het regelmatig bijhouden van de vachtverzorging draagt bij aan het welzijn van de hond.

Workshop Natural Touch Was en Blaastechniek

Tijdens deze workshop leer je hoe je de hond een complete wasbehandeling geeft en de werking en het gebruik van de puur natuurlijke producten die een bijdrage leveren in het vitaliseren van de vacht. Daarnaast wordt je de blaastechniek aangeleerd, zodat je de vacht meer in conditie kunt brengen. Een regelmatig goed verzorgde vacht is een belangrijke factor in het welzijn van de hond.

Workshop Natural Touch Modeleren

Tijdens deze workshop leer je de vacht in model te brengen met verschillende technieken. Ook met het modeleren werken we op een zo natuurlijk mogelijke wijze, waardoor de gezondheid en conditie van de vacht voorop staat ! Een perfect verzorgde vacht geeft vaak ook het mooiste resultaat.