Over

Mijn naam is Sieneke Seinstra 

Al vele jaren leef ik met veel plezier samen met mijn gezin en newfoundlanders in de mooie provincie Drenthe. Het is een zegen om zo te leven omringd door de pracht van de natuur. Van jongs af aan is mijn leven gewijd aan het koesteren van een diepe liefde voor de natuur, mensen en dieren.
Mijn passie voor natuur begon als een liefde die al snel een levensmissie werd. Ik geloof sterk in de kracht van de natuur als een bron van heling en oplossingen voor vele uitdagingen waarmee wij in de wereld worden geconfronteerd.
Deze visie heeft geleid tot een diepgaand begrip dat de natuur altijd antwoorden biedt, zelfs in de meest complexe situaties !
Na 10 jaar met veel plezier en een enorme voldoening honden behandeld te hebben met een natuurlijke vachtverzorging (Natural Touch Vachtverzorging) , ben ik aangekomen bij een nieuw hoofdstuk van mijn leven.
Mijn missie is helder: Een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de natuur, mensen en dieren. Ik heb mezelf toegewijd aan het verspreiden van de boodschap dat de natuur altijd een oplossing biedt. Door mijn betrokkenheid en toewijding aan het welzijn van natuur, mens en dier, wil ik ook anderen inspireren om actie te ondernemen en zich in te zetten voor een wereld waarin harmonie en respect voor al het leven centraal staan.
Ook al is het maar klein en eenvoudig, mijn passie en vastberadenheid zijn groot en zou ik het geweldig vinden om een verschil te maken en anderen kan inspireren om te streven naar een betere toekomst voor de natuur, mens en dier.
Kijk gerust even rond op mijn website, wie weet kan ik jou ook inspireren met een van mijn producten en diensten !