Interessante links

Information Medicine :

Ik heb deze effectieve heling methode leren kennen tijdens een bezoek (met een van mijn newfoundlanders) aan mijn holistisch dierenarts Tannetje Koning https://www.centrumoase.nl/ . Zowel voor mijn honden als voor mijzelf was het een hele fijne ondersteuning bij het herstel van uiteenlopende klachten. Op de site via onderstaande link staat uitgebreide informatie over de methode en een overzicht van een enorme hoeveelheid geluidsbestanden ter ondersteuning van uiteenlopende klachten en gezondheidsproblemen. Ik ben altijd op zoek naar natuurlijke alternatieven voor mijn dierbaren, zowel mijn gezin vrienden en voor alle dieren die er op mijn pad komen. Een bewustwording in jezelf om inzicht te krijgen wat voor rol jezelf speelt in ziekte -en of gezondheid. We zijn toch ook zelf verantwoordelijk voor onze gezondheid en welzijn. Ben je nu ook nieuwsgierig wat deze methode voor jou en dierbaren zou kunnen betekenen ?

In harmonie met onze innerlijke natuur. Informatiegeneeskunde is een relatief nieuwe vorm van geneeskunde. Het spreekt met harmonische frequenties in de vorm van geluid en licht, heel direct uw zelfhelende vermogen en de interne intelligentie in uw lichaam aan. Dit maakt heling op het diepste niveau mogelijk: van body, mind & spirit. Kijk voor meer informatie op onderstaande link. Wellicht kan het jou ook helpen naar meer harmonie en balans in je leven.

https://informationmedicine.org/ref/NaturalTouch/

In contact met de natuur zul je alles beter begrijpen

Bioresonantie voor dieren

De eerste keer dat ik kennis maakte met bioresonantie was op de praktijk van Helen Velthuis Praktijk voor dieren https://helenvelthuis.nl/ . Ik was diep onder de indruk van wat zij allemaal uitvogelde, ze krijgt altijd de onderste steen boven. Een van mijn honden (newfoundlander Mick) had een zware belasting op een van z’n organen waardoor hij moeilijk gedrag vertoonde en overgevoelig was voor prikkels van buitenaf. Hij is compleet veranderd na de behandeling bij Helen. We hadden onze oude Mick weer terug. Blij en vrij en een stuk lekkerder in zijn vel. Ik kan nog wel even doorgaan met het delen van heel veel goede ervaringen en het is echt een geweldige mogelijkheid om er achter te komen waar de klachten vandaan komen.

In deze therapie testen ze door wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken (bijvoorbeeld; medicatie, vaccinatie, voeding, virussen, parasieten, bacteriĆ«n etc.) het dier ziek is geworden. Vervolgens kan er een passende therapie worden gegeven, die is afgestemd op het individuele dier. Het doel van de bioresonantie therapie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen om zo het natuurlijke evenwicht te activeren en te herstellen.

Kijk voor meer info op https://helenvelthuis.nl/