Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Natural Touch Creaties

Laatst bijgewerkt op: 06-01-2024

Toepasselijkheid
1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en transacties tussen Natural Touch Creaties en de gebruikers van onze website www.naturaltouch.nl.

1.2. Door gebruik te maken van onze website en/of het plaatsen van een bestelling bij Natural Touch Creaties, stemt u in met deze Algemene Voorwaarden.

Productinformatie en Bestellingen
2.1. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken over onze producten op www.naturaltouch.nl. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat alle informatie compleet, actueel of foutloos is. Wij behouden ons het recht voor om informatie te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

2.2. Door een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord dat de informatie die u verstrekt correct, actueel en volledig is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of problemen als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie.

2.3. Bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren, te annuleren of aan te passen, ook na bevestiging, indien de producten niet beschikbaar zijn of om andere redenen die buiten onze controle liggen. In een dergelijk geval zullen we u op de hoogte stellen en eventuele betalingen terugbetalen.

Prijzen en Betaling
3.1. Alle prijzen op www.naturaltouch.nl zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief btw, tenzij anders aangegeven.

3.2. Betaling van producten dient vooraf te geschieden via de beschikbare betaalmethoden op onze website. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt en verzonden.

Levering en Verzending
4.1. Wij streven ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te verzenden. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variƫren afhankelijk van de bestemming en andere factoren buiten onze controle.

4.2. De verzending wordt uitgevoerd door derden, en wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen, verlies of schade tijdens het transport. Klanten kunnen de bestelstatus volgen met de verstrekte trackinginformatie.

Retourbeleid
5.1. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking is.

5.2. Voor retourzendingen dient u contact op te nemen met onze klantenservice om een retourprocedure te starten. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

Intellectueel Eigendom
6.1. Alle inhoud op www.naturaltouch.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en productfoto’s, zijn ons intellectueel eigendom en mogen niet worden gereproduceerd, verspreid of gebruikt zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Klantenservice
7.1. Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de contactgegevens op onze website.

Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting
8.1. Op alle overeenkomsten tussen u en Natural Touch Creaties is het Nederlands recht van toepassing.

8.2. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Algemene Voorwaarden zullen in eerste instantie worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Nederland.

Door gebruik te maken van onze website en onze producten te bestellen, verklaart u dat u deze Algemene Voorwaarden heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd, en de meest recente versie zal van toepassing zijn op alle bestellingen en transacties.